Wij zijn er voor jou
Jij bent er voor hem

ASVZ laat mensen groeien. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. 

Dit kun je bij ons doen

Je kunt bij ons werken met (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of complete gezinnen, in Midden- en Zuid-Holland en West- en Midden-Brabant.  Naast de zorg in diverse woon- en dagbestedingsvoorzieningen biedt ASVZ ook  ondersteuning aan mensen of gezinnen die zelfstandig wonen.

Wil je niet werken in de directe begeleiding en verzorging van cliënten, maar liever de dagelijkse begeleiding inhoudelijk verbeteren? Dat kan wanneer je een specialisme hebt waarmee je onze cliënten én hun begeleiders op specifieke gebieden kunt ondersteunen.

Bekijk video

Over ASVZ

Van beperkingen naar mogelijkheden

Bij ASVZ geloven we dat elk mens uniek is. En dat elk mens – met of zonder beperking – zijn eigen krachten of talenten heeft. De mogelijkheden van onze cliënten, hun familie en hun netwerk zijn het vertrekpunt van onze ondersteuning. Samen geven we vorm aan de behandeling en begeleiding. We bieden cliënten onze onvoorwaardelijke steun; ze staan er nooit alleen voor en kunnen blindelings op onze begeleiding vertrouwen. Ook als het om jouw loopbaan gaat, denken we bij ASVZ vooral in mogelijkheden.

Wat betekent onze kijk op zorg voor jou en je werk?

  • Je betrekt mensen die dicht bij de cliënt staan bij de zorg en ondersteuning.
  • Je werkt met mensen, niet met aandoeningen.
  • Je verdiept je in de cliënt en leert hem of haar echt kennen.
  • Je neemt cliënten serieus en bent open en eerlijk.
  • Je praat en beslist mét cliënten in plaats van over hen.
  • Je geeft cliënten zoveel mogelijk de ruimte om zelf te kiezen.
  • Je kijkt om je heen: wat is er in de buurt te doen voor cliënten?
  • Je gaat uit van wat wél kan.

Loopbaan en ontwikkeling

ASVZ heeft een grote diversiteit aan cliënten in verschillende woon- en dagbestedingsgroepen. Het is dan ook belangrijk dat je als medewerker de benodigde vaardigheden bezit om te kunnen inspelen op specifieke vragen van cliënten en nieuwe ontwikkelingen. Daarom kun je bij ons op diverse terreinen opleidingen en trainingen op maat volgen ter ondersteuning van je werkzaamheden. Ook zijn er verschillende in- en externe opleidingsmogelijkheden, waarmee je jouw carrièreperspectief vorm kunt geven.

ASVZ Vitaliteit

Zonder vitale, gemotiveerde en bekwame medewerkers kan ASVZ geen kwaliteit van zorg bieden. Wij vinden het dan ook belangrijk om jou als medewerker te helpen om vitaal in het leven en je werk te blijven staan. Daarom hebben we een speciaal vitaliteitsprogramma opgezet: ASVZ Vitaliteit.

Met dit programma kun je op leuke en laagdrempelige wijze vitaal en gezond blijven. En het leuke is: ASVZ Vitaliteit is er door en voor collega’s. Dat past ook helemaal bij de visie van ASVZ: 'samen aanpakken'. Er is een uitgebreid aanbod van workshops en trainingen, gegeven door ASVZ-collega’s. Het aanbod van workshops en trainingen op het gebied van vitaliteit wordt continue aangevuld. Je leest meer over het programma op asvzvitaliteit.nl.

Beste werkgever

ASVZ heeft begin 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd, waar goed werkgeverschap onderdeel van was. Op basis van de uitkomsten hebben we bij ASVZ niet alleen het prediktaat “Beste Werkgever” verdiend; we kregen ook 3 sterren die staan voor 'Topwerkgever in de branche'. En daar zijn we natuurlijk trots op!

De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. ASVZ scoort een 7.71, terwijl het gemiddelde van de Gehandicaptenzorg ligt op 6.99. 

Beste werkgever 2016-2017

Onze vacatures

Ondersteunend begeleider wonen EVMB

Ondersteunend begeleider - Gemiddeld 24 uur per week. - Drechtsteden/Waardenland

Teamleider

Teamleider - Gemiddeld 28-32 uur per week. - Rotterdam/Rijnmond

Klusmedewerker

36 uur per week. - Drechtsteden/Waardenland

Begeleider wonen

Gemiddeld 28 uur per week. - Rotterdam/Rijnmond

Persoonlijk begeleider MVB

Persoonlijk begeleider - Gemiddeld 24 uur per week. - Drechtsteden/Waardenland/Gorinchem

Ondersteunend medewerker

Gemiddeld 15 uur per week. - Rotterdam/Rijnmond

Ondersteunend begeleider wonen EVMB

Ondersteunend begeleider - Gemiddeld 24 uur per week. - Drechtsteden/Waardenland

Teamleider EMVB

Teamleider - Gemiddeld 28-32 uur per week. - Drechtsteden/Waardenland

Teamleider EVMB

Teamleider - Gemiddeld 28 uur per week. - Drechtsteden/Waardenland

SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional

Persoonlijk begeleider/Ondersteuning thuis - Gemiddeld 28 uur per week. - Rotterdam/Rijnmond

Bekijk meer