Leerwerkplekken & stages

Wil jij ook groeien bij ASVZ?

Solliciteer direct

Voor onze cliënten is het heel belangrijk dat er steeds nieuwe mensen het vak van begeleider in de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking leren; vaak zijn ze er hun hele leven op aangewezen. Als leerling of stagiair vervul je dus een belangrijke rol binnen ASVZ.

Een leerwerkplek bij ASVZ

Als leerling word je opgeleid om binnen alle woonvormen/dagbesteding van ASVZ aan de slag te gaan. Je leer-/werkplekken zullen daarom divers zijn, zodat je na je opleiding kunt bepalen bij welke doelgroep je het best tot je recht komt.

Dit neem je mee

Voor de rol van leerling persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (PBGZ) bezit je een vmbo-diploma theoretische, gemengde of kadergerichte leerweg, of een mavodiploma met minimaal drie vakken op C-niveau, of een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo. Je bent minimaal 17 jaar en vindt het geen probleem om in wisselende diensten te werken en daarnaast naar school te gaan.

Dit bieden we je

Als leerling ontvang je aanvankelijk een jaarcontract bij ASVZ, veelal met uitzicht op een vast dienstverband. Je ontvangt salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg: in het eerste leerjaar is dit € 1233,- bruto per maand (of - afhankelijk van je leeftijd - het minimumloon € 1578,- bruto per maand). Dit bedrag is naar rato van het dienstverband en exclusief 8% vakantietoeslag, onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van (7,05%).

Daarnaast biedt ASVZ je een keuzepakket arbeidsvoorwaarden en een vitaliteitsprogramma. Dat laatste is een programma dat je stimuleert om na te denken over hoe je gezond inzetbaar blijft, nu en in de toekomst. Ontwikkeling van kennis van medewerkers is ook een onderdeel waar ASVZ je graag tegemoetkomt. Je kunt gebruikmaken van een E-learning systeem waarin je je kennis op heel veel vlakken kunt aanscherpen.

Een stage bij ASVZ

Om ervaring op te doen en kennis te maken met ons vakgebied bieden we bij ASVZ stageplekken voor onder meer de volgende opleidingen: medewerker maatschappelijke zorg (MMZ niveau 3 en 4), verzorgende, verpleegkundige en sociaal-pedagogische hulpverlening (SPH).

Hiertoe sluiten wij een stageovereenkomst met je af. Je krijgt een stagevergoeding die is vastgelegd in de CAO Gehandicaptenzorg. Om stage te kunnen lopen dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Tijdens je stage krijg je ondersteuning van een stagebegeleider. Natuurlijk hopen wij dat je ervaringen bij ASVZ zo goed zijn dat je na afloop van je studie graag bij ons komt werken.

Wil jij stagelopen bij ASVZ? Meld je dan bij het BPV-bureau van het ROC waar je je opleiding volgt. Daar zijn de beschikbare plaatsen binnen ASVZ bekend. Wil je bij ons een SPH/HBO-stage lopen, stuur dan een e-mail naar een van de stagecoördinatoren van ASVZ, via stage@asvz.nl.

Leerwerkplekken

Leerling persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg (PBMZ)

Stages & leerwerkplekken
Gemiddeld 27-30 uur per week
Udenhout eo/Tilburg
>21 jaar leerling salaris €1515,-/< 21 jaar minimumloon €1756,20

Leerling persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg (PBMZ)

Stages & leerwerkplekken
Gemiddeld 27-30 uur per week
Drechtsteden/Waardenland
>21 jaar leerling salaris €1515,-/< 21 jaar minimumloon €1756,20

Stagiaire Waardelanden/Drechtsteden

Stages & leerwerkplekken
Het aantal uren is in overleg
Drechtsteden/Waardenland/Leerdam/Zuid-Hollandse eilanden/Gorinchem/Vianen/Bleskensgraaf

Stagiaire Brabant

Stages & leerwerkplekken
Het aantal uren is in overleg
Udenhout eo/Breda eo/Halsteren/Bergen op Zoom/Uden/Waalwijk/Tilburg
Bekijk meer