Ondersteuning Thuis

Wil jij ook groeien bij ASVZ?

Solliciteer direct

Dit kun jij betekenen

Als persoonlijk begeleider binnen Ondersteuning Thuis ben je voor een cliënt het vaste aanspreekpunt. De cliënt woont zelfstandig. Je biedt bij de cliënt thuis begeleiding, dit kan in de woning maar ook via beeldbellen of de applicatie Jouw omgeving. Je kunt werken in diverse situaties. Bij individuele cliënten, gezinnen of jeugd, waarbij sprake is van een verstandelijke beperking en/of van psychiatrische problematiek. De ondersteuningsvraag kan liggen op verschillende gebieden. Er kan sprake zijn van opvoedingsvragen, omgaan met geld, het uitbreiden van het sociale netwerk of het leren omgaan met een beperking. Op basis van de ondersteuningsvraag stel je met en voor de cliënt een persoonlijk plan op. Je houdt dit plan actueel en je ziet erop toe dat het plan invulling krijgt. Je bent ook actief in het organiseren en onderhouden van relaties van de cliënt, zodat deze bijvoorbeeld een passende woning en/of werk-/dagbestedingsplek heeft. Binnen een bepaalde regio bied je dagelijks begeleiding aan een of een aantal individuele cliënten. Dat kan overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend zijn. Vanuit je regie-rol overleg je met cliënten en overige betrokken partijen om een maximale zelfredzaamheid met en voor je cliënten te realiseren.
 

Bekijk video

Meer weten over Ondersteuning Thuis?

Dit neem je mee

Voor deze functie is het belangrijk dat je een passende MBO-4-opleiding hebt afgerond en bereid bent om verdere opleiding te volgen. Heb je een passende HBO-opleiding, dan kun je zeker bij ons terecht. Methodisch handelen gaat je goed af en je weet uit ervaring hoe je een cliënt op professionele wijze duidelijkheid biedt en tegelijkertijd de zelfredzaamheid stimuleert. Je bent initiatiefrijk. Zelfstandig werken en organiseren gaat je goed af. Het mobiele karakter van de functie vind je vanzelfsprekend, je beschikt over eigen vervoer en een rijbewijs.

We vinden het belangrijk dat je achter de visie van ASVZ staat, zodat je deze op natuurlijke wijze vertaalt naar je dagelijkse begeleiding. Als persoon ben je integer, geduldig, een doorzetter en iemand die duidelijk communiceert. Wanneer je als jeugdprofessional aan de slag wilt gaan is een SKJ-registratie noodzakelijk.

Waar wil je werken?

Onze cliënten wonen verspreid door de regio’s waar ASVZ actief is. Ons streven is om je in de regio waar je woonachtig bent de werkzaamheden te laten verrichten.

Vacatures

Persoonlijk begeleider ondersteuning thuis (Ambulant)

Persoonlijk begeleider/Ondersteuning thuis
Gemiddeld 20 tot 24 uur per week.
Rotterdam/Rijnmond
FWG 45 €2.685 - €3.749

Persoonlijk begeleider ondersteuning thuis (Ambulant)

Persoonlijk begeleider/Ondersteuning thuis
Gemiddeld 24 uur per week.
Gouda e.o.
FWG 45 €2.685 - €3.749

meewerkend teamleider jeugd (tijdelijke vacature De Break Nieuwerkerk)

Teamleider/Ondersteuning thuis
Gemiddeld 32-36 uur per week.
Nieuwerkerk aan den IJssel
FWG 55 €3.123 - €4.575
Bekijk meer