Informatieavond

woensdag 29 september in Leerdam

Wij zijn voor locatie Lingebolder in Leerdam op zoek naar nieuwe collega's.

Voor locatie Lingebolder in Leerdam zijn we op zoek naar:

  • Teamleiders
  • Persoonlijk begeleiders
  • Begeleiders
  • Ondersteunend begeleiders

Op woensdag 29 september organiseren we een informatieavond en vertellen je dan alles wat wilt weten over werken op deze locatie. Het adres is Koningin Emmalaan 84, Leerdam. Het exacte tijdstip volgt nog, maar de aanvang is vanaf 19.00 uur. Je kan je aanmelden voor deze avond door in de vacature op de knop 'solliciteren' te klikken. Door ons alvast je CV toe te sturen, kunnen we na de eerste kennismaking de sollicitatieprocedure snel in gang zetten.

 

Wat bieden wij?

Tijdens je eerste half jaar in dienst van ASVZ neem je één dag in de maand deel aan ons inwerkprogramma en zorgen we voor een goede inwerkperiode op je werkplek. Ook hebben we een ‘Welkombij-app’ die je wegwijs maakt binnen onze organisatie. 

Afhankelijk van je functie, opleiding, ervaring en de doelgroep waarin je komt te werken, kom je in FWG 30 tot FWG 50 conform de CAO gehandicaptenzorg.

Daarnaast kun je, naast onze standaard arbeidsvoorwaarden, zelf een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden kiezen die passen bij je persoonlijke situatie. We besteden veel aandacht aan je loopbaan-, ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden. We hebben een uitgebreid e-learning programma en vitaliteitsprogramma. Bij ASVZ werken we met tijdelijke (jaar)contracten met uitzicht op een vaste aanstelling.