Werken bij ouderinitiatief Puzzelstuk

Solliciteer nu

Dit is Puzzelstuk

Puzzelstuk is een initiatief van ouders die voor hun verstandelijk beperkte kind een fijn thuis willen realiseren midden in een woonwijk in Leiden. Met als doel dat de kinderen een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden, waarbij we samen met ouders kijken we naar de mogelijkheden van de bewoners, waarbij we rekening houden met hun beperkingen. Op Puzzelstuk wonen 16 jongvolwassen bewoners verdeeld over twee woongroepen waarbij de jongste bewoner net 18 jaar is en de oudste 34. Alle bewoners hebben vanuit hun verstandelijke beperking 24-uur zorg nodig, waarbij er veel behoefte is aan structuur. De groep is divers in hun zorgvraag; variërend van een licht tot ernstig verstandelijke beperking. Overdag zijn de bewoners naar dagbesteding op een andere locatie.

Informatieavond woensdag 11 januari 2023

Op woensdag 11 januari organiseren we een informatieavond. Meld je aan en kom meer te weten over de nieuwe locatie, wat het betekent te werken bij een ouderinitiatief en wat we jou kunnen bieden. De informatieavond start vanaf 18.30 uur en duur tot ongeveer 20.30 uur. Je bent de hele avond van harte welkom. Er zijn cliënten, ouders en medewerkers aanwezig die je alles kunnen vertellen over werken op deze nieuwe locatie in Leiden. Ook zijn er recruiters waarmee je meteen in gesprek kan gaan over een baan bij ASVZ.

De informatieavond vindt plaats op de Universiteit van Leiden, Einsteinweg 55, 2333 CC Leiden. Parkeren kan in Ehrenfestgarage. Parkeerkaart wordt ter plaatse gevalideerd, zodat je gratis kan uitrijden.

Bekijk hier de vacatures

We vinden het fijn en belangrijk als je de volgende competenties bezit:

  • Je bent sensitief: je voelt aan wat de (onvervulde) behoeften achter het gedrag van bewoners zijn. Vanuit (zelf)vertrouwen neem je verantwoorde risico’s.
  • Je bent sterk in zelfreflectie en neemt je verantwoordelijkheid: dingen die niet lukken wijt je niet aan de bewoner, je collega’s of de omstandigheden. In plaats daarvan onderzoek je wat jijzelf te doen hebt om ze wél te laten lukken.
  • Je bent een doorzetter, die met een open blik zoekt naar mogelijkheden in beperkingen. Zo vind je manieren om de omgeving en de dag invulling van bewoners zó vorm te geven, dat zij het gewone leven kunnen ervaren.
Bekijk video

Werken bij een ouderinitiatief

Geen zorgachtergrond? Wij leiden je op!

Geen diploma, maar wel passie voor de zorg? Ook dan ben je van harte welkom! Er is ruimte om hierover in gesprek te gaan en samen te kijken naar de mogelijkheden. Heb je nog vragen neem dan contact op met afdeling recruitment via 0184 - 49 19 35.