Parkwonen Sliedrecht

Solliciteer nu

Parkwonen in Sliedrecht

In juni 2023 worden drie nieuwe woningen opgeleverd op ASVZ locatie de Merwebolder in Sliedrecht. De woningen zullen in september worden geopend. Op deze locatie, Parkwonen, komen jong volwassenen te wonen in de leeftijd van 18-25 jaar. Deze bewoners hebben een lichte- tot matige verstandelijke beperking met een intensieve begeleidingsvraag.

Bekijk hier de vacatures

Welke competenties vragen wij:

  • Je kunt vanuit sensitiviteit aansluiten bij de behoeften van cliënten en begeleiders door te luisteren, te kijken en te bevragen.
  • Je geeft cliënten en begeleiders van nature vertrouwen, ze hoeven dit niet te verdienen.
  • Je komt vanuit cliëntgerichtheid op voor de behoeften en individuele belangen van cliënten.
  • Je voert een dialoog met anderen om d.m.v. de interdisciplinaire samenwerking tot optimale resultaten te komen. 

Intensieve zorg

De intensieve woonvormen zijn er voor kinderen, jongvolwassenen en ouderen met een licht, matig of ernstig verstandelijke beperking. Binnen ASVZ richten wij ons niet op het beheersen en voorkomen van probleemgedrag, maar op het voorleven en bevorderen van het gewone leven. Als je niet de stoornis, maar menswaardigheid als uitgangspunt neemt, ga je anders kijken naar probleemgedrag en geef je het een andere betekenis. Wanneer de focus van het probleemgedrag af is, verdwijnt dit gedrag naar de achtergrond. Door deze onvoorwaardelijke ondersteuning in combinatie met een zinvol gevuld dagprogramma zie je dat de kwaliteit van het bestaan toeneemt. De uitdaging binnen de intensieve zorg ligt dan ook in het op zoek gaan naar de onvervulde menselijke behoefte achter het probleemgedrag.

Meer informatie en solliciteren
Werken op deze locatie iets voor jou? Solliciteer dan direct! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Ivar Simonse, sectormanager via 06-51773825

Geen zorgachtergrond? Wij leiden je op!

Geen diploma, maar wel passie voor de zorg? Ook dan ben je van harte welkom! Er is ruimte om hierover in gesprek te gaan en samen te kijken naar de mogelijkheden. Heb je nog vragen neem dan contact op met afdeling recruitment via 0184 - 49 19 35.