ASVZ Nieuws

Sollicitatieavond 16 en 23 mei

Wij zijn voor een lokatie in Halsteren en Udenhout op zoek naar ondersteunend begeleiders intensieve begeleiding. Op dinsdag 16 en 23 mei 2019 nodigen wij alle geïnteresseerden uit voor een informatieavond. Tijdens deze avond heb je ook een kort sollicitatiegesprek. Op deze avond vertellen we meer over het werken binnen de intensieve begeleidingsgroepen.

 

 

Ontdek-dagen een terugblik

Van 12 tot en met 16 maart werden bij ASVZ op 4 locaties Ontdek-dagen georganiseerd. De programma's liepen uiteen  er waren o.a. een banen- en vrijwilligersmarkt, diverse workshops, speeddates, rondleidingen en uiteraard eten & drinken. We kijken terug op goed bezochte, gezellige dagen waarin mooie ontmoetingen centraal stonden.

 

Bekijk video

Impressie van voorgaande jaren

Gastlessen

Om zo veel mogelijk scholieren en studenten kennis te laten maken met de sector Zorg & Welzijn, verzorgen we naast open dagen ook gastlessen op scholen. Eigen ervaringen van medewerkers uit de praktijk geven een persoonlijk beeld van het werk binnen de sector en van ASVZ. Als u gastlessen wilt inzetten, dan horen we dat graag. U kunt contact opnemen met met het team communicatie via e-mailadres: ontdek@asvz.nl