Intensieve Begeleiding

Wil jij ook groeien bij ASVZ?

Solliciteer direct

Kies voor een actieve baan in de intensieve begeleiding

ASVZ is een zorgpartner die diagnostiek, behandeling en begeleiding op maat biedt voor mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Dat kunnen (jong) volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn. Binnen onze organisatie bestaan intensieve begeleidingsgroepen waaronder een aantal Very Intensive Care (VIC) Workhomes, waar cliënten met ernstige psychische en gedragsproblemen wonen en intensief begeleid worden. Hiervoor zoeken wij nieuwe toegewijde begeleiders met en zonder zorg gerelateerde diploma's en ervaring.

Wat ga je doen?

In Intensieve Begeleiding ondersteun je jouw cliënten bij hun dagelijks leven. Je doet dat met creativiteit en doorzettingsvermogen. Je gaat bijvoorbeeld met ze op pad, verricht samen diverse activiteiten en creëert structuur en dagritme. Daarbij gebruik je een speciale behandelmethodiek die uitgaat van de mogelijkheden van de cliënt, genaamd Triple-C.

Bekijk video

Werken in de intensieve begeleiding bij ASVZ

Geen zorgachtergrond? Wij leiden je op!

Ook zonder specifieke zorgachtergrond ben je welkom bij ASVZ. Werken in de intensieve begeleiding vraagt soms veel van je, zowel fysiek als mentaal. Daarom werken er bijvoorbeeld medewerkers met een CIOS- of HALO-opleiding bij ons. We leiden je graag op tot zorgprofessional en geven tijdens je werk de juiste coaching en begeleiding.

Vacatures

Ondersteunend Begeleider Very intensieve begeleiding

Ondersteunend begeleider/Intensieve begeleiding
Gemiddeld 32-36 uur per week.
Udenhout eo
FWG 35 €2.110 - €3.009

Meewerkend teamleider Intensieve begeleiding MVB (Klipper 6)

Teamleider/Intensieve begeleiding
Gemiddeld 36 uur per week
Drechtsteden/Waardenland
FWG 50 €2.728 - €3.894

Vakantiekrachten

Ondersteunend begeleider/Intensieve begeleiding
Uren in overleg
Rotterdam/Rijnmond/Nieuwerkerk aan den IJssel
FWG 30 €1.906 - €2.801/FWG 35 €2.110 - €3.009
Bekijk meer